Sevgili Cemboli,
Öncelikle teşekkür ederim,
Yazdığımı okuduğunuz, bu konuda düşündüğünüz ve fikrinizi de paylaştığınız için.
Özür dilerim,
Sinirlenmenize yol açtığım için.
Sizi sinirlendiren şey ne?.. Merak ediyorum içtenlikle...
Aaa, Atakan Bey de sinirlenmiş midir acaba?..Öyleyse ondan da özür dilerim.
Bu vesileyle bir kez daha kendimi ifade etme fırsatını verdiniz.Tekrar teşekkür ederim.
Atakan Bey'in çalışmalarını çok takdir ediyorum, bu siteyi çok beğeniyorum, çok yönlü paylaşımlardan yararlanıyorum ve şükran duyuyorum.
Telkinleri Atakan Bey'in yapmadığını biliyorum.Atakan Bey, araştırıp bulduğu en iyi telkinlerin çevirisini kullanıyor bu çalışmalarda.Çevirilerdeki başarısını da takdir ediyorum. Ancak benim üzerinde durduğum ego güçlendirici telkininin yeni versiyonunda kullandığı metin aynı olmakla birlikte, çeviride bazı cümleler değiştirilmiş. Bu çeviriyi Atakan Bey'in değil, bir site üyesinin yaptığını Atakan Bey kendisi belirtmiş bir yerde zaten. Ama sorun o değil.Benim açımdan olan şu:
Şimdiye kadar aldığım eğitim, edindiğim bilgim, algım ve kavrayışım bazında bu içerik hakkında oluşan endişelerimi samimiyetle paylaştım ve sorularıma cevap aradım. Yardım istedim tüm ilgili ve bilgililerden.
Sağolun cevap sizden geldi. Ancak bu benim sorularımın cevabı olmadı. Çünkü hemen her konuda bir -mış, -muş vardır herkesin kafasında. Benim kafamda da var. Ancak bu -mış, -muş lar, bilgi içermeyen, rivayetlerdir ve bu yeterli olsaydı tekrar ve tekrar bu soruları sormazdım. Ben halen bu konuda rivayetten öte bir bilgiye ihtiyaç duymaktayım.
Bizler bilgiye değişik kanallardan ulaşırız. Öyle değil mi? Bu sitede içtenlikle bir paylaşım ve yardımlaşma söz konusu. Bu nedenle rahatlıkla görüşlerimizi paylaşabiliyoruz, sorularımızı sorabiliyoruz, duygu ve düşüncelerimizi ifade edebiliyoruz. Ben de ihtiyaç duyduğum bilgiye öncelikle soruların oluşmasına yol açan bu siteden ulaşmayı denedim...
Kaldı ki, Atakan Bey bu sitede telkin mp3 lerinin bazılarını bedelsiz olarak bizlere sunuyor. Bunun için elbette müteşekkiriz. Ancak bedelsiz de olsa sunulan bir üründür sonuçta. Bu açıdan bakıldığında, eleştiri ve geri bildirimler ürün kalitesine katkı sağlar. Ve her tüketici gibi bizlerin de bu ürünlerle ilgili olumlu ve olumsuz deneyim ve eleştirilerimizi iletme ve bazı detaylar hakkında soru sorup açıklama isteme hakkına sahip olduğumuzu sanıyorum.
Şimdi sevgili cemboli,
Size soruyorum tekrar:
Sizi gerçekten sinirlendiren ne?..
Ne olsaydı sakin kalırdınız?..
Bana ne önerirsiniz?...
Neyi farklı yapsam daha iyi olurdu?..
İçerikle ilgili sorularımın cevabını nasıl bulurum?..(Siteyi dolaş demeyin, çünkü sorularımın cevabını ben bulamadım, siz bulduysanız bana yerini söylerseniz çok yardımcı olursunuz.Gerçi çok soru sormuşm, zahmetli bir iş olur ama...)
Değerli paylaşımlarınızın devamı ümidiyle, teşekkür ederim.
Sevgiler...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |