Önceki gün kitabın büyük bir kısmını soluksuz okudum neredeyse:)
Onunla birlkte akışa girdim. Bütün gün boyu, en derindeki ışıklı zeminde, huzurda olmak tarifsiz. Tanrısal olanla temas adeta...Buradaki pek çok arkadaş değişik yöntemlerle bunu deneyimlemiştir mutlaka. Deneyimi olanlar beni daha iyi anlıyordur. Bu bendeki öyle bir ruh hali ki, güçlü, kararlı, sade, güvenli, enerjik ve dingin...Kelimeler, açıklamalar fuzuli sanki. Sadece huzur işte.
Bu nasıl oldu? Sizlere aktarabilmek için, şimdi düşünüyorum bu hale nasıl girdiğimi: Ben bunu bir teknik olarak görüp, uygulama adımlarını irdelemeden, nasıl iş gördüğünü sorgulamadan okudum. Sadece okudum. Sürükleyici bir roman okur gibi kaptırmıştım kendimi. Sanırım hızlı okuma sırasında bilinç devre dışı kalıp, bilinçaltı açılıyor. O sırada bilinçaltı alması gereken mesajları daha iyi alıyor. Zaten Joe Vitale'nin iyi bir hipnotik yazar olduğu da malum.
Şu an aynı ruh halinde miyim? Az önce değildim. Burada aktarırken tekrar hatırladım ve girdim o hale.
Zemin böyle olunca, farkındalığımın da arttığını gözlüyorum. Benim deneyimim böyle. Sizlerle paylaşmak istedim.
Ben bu yöntemle reiki arasında paralellik olduğunu düşünüyorum. %100 sorumluluğu üzerine al, sevgini ilet, arındır, oluşan boşluk tanrısal olanla dolsun, teşekkür et, gibi.Detaylara girersek uzun...
Şimdilik hoşçakalın...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |