Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 12:51 PM   #4 (permalink)
cemboli
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough

şuan öğlen vakti ve mart ayı olmasına rağmen kar yağıyor inşallah tutar:D.bugün sabah güzel kalktım normalden biraz daha erken kalktım telkinlerin 6. günü .şimdi bundan bir ay sonra okuduğumda değişimi farketmem için duygularımı yazıcam.bugün biraz durgunum henüz bi insanla muhatap olmadım göz temasım falan nasıl bakıcam mide tarafımda bi heyecan gibi bişey var gitmesini istediğim bir heyecan yani kötü huylu heyecan.insanlarla konuşurken çok heyecanlanıyorum.ben depresyonu henüz atlamadım bu yüzden dalgalanmalar yaşıyorum birşeyler bikaç gün güzel gidiyor ve gene içimde korkular oluyor güzel gittiği için acaba gene mutsuz hallerime dönecek miyim gene durgunlaşıcak mıyım diye korkuyorum.bu neden oluyor bilmiyorum heralde kendimi hep mutsuz olucam diye inandırmışım diye oluyor.sanki mutsuz olmam normal de mutlu olmam anormal gibi bişey hissediyorum.
bir de ben mutlu olduğum zaman sanki bu sefer diğer insanlar mutsuz ve soğuk oluyor gibi düşünüyorum ve suçluluk duygularına kapılıyorum bugün sitede bikaç olumsuz yorumla karşılaştım bunlar beni üzdü telkinlerin etki etmediği insanların da varolması beni şüpheye düşürdü acaba ben de etki etmeyen insanlardan mı olucam diye.ama sonra şöyle düşündüm etki etmeyenler inanmamaktan ziyade süreklilikleri yok bi dinleyip bir bırakıyorlar heralde.çünkü bu telkinler adı üstünde telkin inanmasan da etkisini gösterir bilincaltı aptaldır herşeye inanır bunları yazınca içim boşaldı bir anda:D.kar da şiddetini artırdı.