Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 07:58 PM   #9 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Kasvetli başlayan günüm öğleden sonra çok eğlenceli geçti

Benden değil yine miniklerimden bir yaşantı olacak ama çok eğlendik biz. İki inatçı Keçi şarkısını bilirsiniz.nakarat kısımlarında hah hah hay hah hah hay hah hah olan şu şarkı...Söylerken çok eğlendik hepimiz sanki şarkının sözlerini değil de içimizden gelen kahkahaları yansıttık.arada çıkan hohoho, hihihi, kiikikiki sesleri eşliğinde güzel bir müzik dersi geçirdik
Deve cüce oyununu da bilirsiniz 1. sınıf ikizlerimden birisi ben yanmadım yanmadım diye itiraz ettiiii. U şeklinde dizilen sıraların en arkasına geçip ayaklarını yere vurarak,ellerini de bir o yana bir bu yana sallayarak voltalar atmaya ben yanmadım ben yanmadım diye bagırmaya başladı.o hali çok hoşuma gitti güldüm.benim gülmemle diğerleri de koptular.bu sefer bizim cici kızımız ne gülüyosunuz yaaa ne gülüyosunuuuuuuuzzzz diye hiddetlendii...zor zaptettim sınıftan cıkmaya calısıyodu
neyse sakınlestırmek ıcın gönlunu alayım derken bana " hani arkadaşlarımızla dalga geçmeyecektik,hani dalga geçmek kötü bir davranıştı...benimle dalga geçtiler onları cezalandıralım " dedi...peki ok ne ceza verelim dedim." tek ayak üstünde dursunlar" dedi.ok kimler güldü söyle dedim.o güldü şu güldü bu güldüo da güldü

hepsini kaldırdı tahtaya sonra yetinmedi " bu kadarıyla kurtulamazlar cebbel le vuralım" dedi
Cetveli ceza amaçlı hiç elime almamış olmama rağmen 1. sınıf kızımdan bunu duymak çok sasırttı beni.eski öğretmenleri ile ilgili duyduğu anılar aklına yer etmiş belli ki...Her neyse çok uzattım bir şekilde sakinleştirdik ama hayatımda bir gün içinde hiç bu kadar gülmemiştim.onu göğsüme bastırıp sakinleştirmeye çalışırken bile kahkahalarımı zor tuttum...ya hakikaten anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir durumdu...
Genelde güler yüzlü biriyim ama çoğu içten değildir gülüşlerimin.yani içerde bir yerlerde duran huzursuzlukları gizlemek için maske amaçlı takınırım güler yüzü ama bugün gerçekten hissederek güldüm...hatta gülmedim koptum koptum ( kopmak ne demekse artık heheheh)

Dilerim her günümüz neşe içinde geçer.Bu okul bana gerçek öğretmenliği öğretti.Öğrencilerime her ne kadar zaman zaman kızsam da teşekkür borcum var.

Bütün bu güzellikleri bu site sayesinde yaşadığıma inanıyorum.çocukların her hareketinde masumca safça güzellikler var fakat ben daha önce bu kadar farkına varmıyodum varsam da ortamın düzenini sağlama amaçlı anında müdahale ederek düzeni korumaya çalışıyodum ama anladım ki bazı şeyleri anında yaşamak daha bir güzelmişgülücükleri içerde tutmaktansa çevreye yaymak daha bir hoşmuş...Telkinler çok işe yarıyor çokkk

Caaaanım günlük biliyorum seni değişimlerimi yazmak için açtım ama sanırım normal bir günlük havasına bürünüyosun

napim ama ben de bugün bunalrı yaşadım ne yani yazmasamıydım

hehehe

Haaa unutmadan Redflowers meditasyona alternatif link verdiğin içinn çoooookkkk teşekkür ederim....
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla