Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 11:36 PM   #40 (permalink)
studiofix
Teğmen

Tesekkür: 28
26 Mesajinıza toplam 224 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
studiofix is an unknown quantity at this point

Alıntı:
CeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir bedel ödediğimi farketmedim
Çekim yasasında ve hayatta kesinlikle hiçbirşey bedelsiz elde edilemez...Bu çok önemli bir kuraldır...ama burada bedel den kastedilmek istenen,bir eylem yapmaktır yani şöyle diyelim canın yiyecek birşeyler istiyor değilmi...onu çektin annen evde pişirdi istediğin şeyi ve seni yemeğe çağırdı...işte onu yiyebilmen için bir bedel ödemelisin,gidip,masaya oturup,eline çatalı alıp onu yemelisin...burada bedelden kasıt sırtında taş taşımak değildir,isteğinin sana geldiğinde harekete geçmektir...
Sevgili Cem olaya bu açıdan bakmamıştım hiç,bedel ödemek demek illa elde ettiğimiz şey için bir üzüntü yaşamak veya sonrasında hayal etmediğimiz bir senaryo ile karşılaşmak mı diye düşünmüştüm..
Evet bedel ödemek harekete geçmek olabilir,harekete geçme zorunluluğu..Kılını kıpırdatmadan birşeyi çekemezsin yasası..Umarım öyledir..

Fakat yine de Stromguard, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Cem'in bahsettiği gibi midir sence bedel yasası denilen şey, yoksa farklı bir açılımı olduğuna mı inanıyorsun? Yanıtlarsanız çok sevinirim
teşekkürler hepinize...
studiofix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla