Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 04:54 PM   #26 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Alıntı:
semkur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aaaa yeni mesajların içinde doğum günü kutlaması diye görünce hiç tarihe bakmadan yazdım. Yüzüm kızardı....
Olsun yine de geçmiş doğum gününüz için aynı dileklerde bulunuyorum. belkide bugün doğum günü süprizi gibi bir gün olur sizin için.
sevgimle..
Alıntı:
semkur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğum gününüz kutlu olsun.
sevgiler ve ışıklar sizinle olsun.
Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
5 gün daha bekleyerek tam bir ay sonra kutlamayı hedefliyordum
ama olmadı.. sevgili Quanta ya mesaj yazacağım için bu sayfayı atlamak istemedim..

her ne kadar geç kaldığım için telefonla sevgili mehmetciğimin gönlünü almaya çalışsamda kutlama sayfasında da anı olarak iki satırım kalsın istedim..

yeni yaşın.. yaşamak istediğinin yeni hayatının başlangıcı.. harikulalade bir hayat seni sevgiyle kucaklıyor..

an ın içinde tüm hedeflerinin kolaylıkla.. sevgiyle gerçekleşmesini dilerim..

yanımızda .. yakınımızda sevgi dolu kalbinle varolduğun için teşekkür ederim canım..

nice mutlu senelere..
Alıntı:
MELIHA ACAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum gunun kutlu olsun, yaşadıkların tecrübe , yaşayacakların, süpriz yaşadığın an muhteşem olarak daim olsum mutlu yıllar, sevgi deryasında görüşmek üzere. Sağlıklı mutlu ve huzrlu bir yıl diliyorum.............
Yaşamak bir mucıze her günün ve anın paylaşmak ve gelişmek üzere olsun.............

Sevgili, MELİHA ACAR, Shamanic ve Semkur

Hepinize çok teşekkür ediyorum.

1 ay daha yaşlandım gerçi ama önemli olan unutulmamak

Şamancım, ne demek yahu. Senin varlığın yeter. Telefonla kutlamıştın zaten. Yine buraya da yazarak beni mutlu ettin. Bizlerin yanında, karşılıksız ve yürekten yer aldığın için asıl biz sana teşekkür ediyoruz.Çok teşekkürler.super

Bütün arkadaşlar tabi. Hepiniz özelsiniz. Hepinize tekrardan ve yürekten teşekkür ediyorum.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla