Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 07:10 PM   #12 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Güzel dileklerin için teşekkür ederim yeni bir hayat
Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğün hayırlı olsun keskinciğim,

Güzel haberlerinle,farkındalıklarınla dolsun..Minikler çok şanslı, senin gibi bir öğretmenleri var..Öğretmenler herşeyin en iyisini hakediyorlar bence,çünkü "insan" yetiştiriyorlar.

Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.

Sevgiler.

Gece 1 de yatmama ragmen sabah 7 de zınk diye uyandım Bu demek oluyo ki
".seçiyorum.Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum." demek işe yarıyo ve ben de artık bunu her konuda yapmaya karar verdim.başlangıç olarak saç sağlığı ve bahcemize dikeceğim çiçekler için uyguluycamDers çalışmayı başarabilsem kpss için de yapıcam ama ders çalışmadan da armut piş,ağzıma düş demek olmaz dimi

Sahi unutkanlığı önlemek veya hiç olmazsa azaltmak için de bir telkin,meditasyon yok mu acaba ya da ben "okuduğum herşeyi hatırlamayı,soruldugunda leb demeden leblebiyi anlamayı seçiyorum.bunu ve daha iyisini kabul ediyorum." da diyebilir miyim çok unutkan olmaya başladım çooookkk

Çekim yasası meditasyonunu uygulayacagım demiştim ama dosya boyutu nedenıyle telefonuma aktaramadımBuna da bir çözüm bulmam gerekiyo.mp3 çalar mı alsam acaba?
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla