Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 07:47 PM   #39 (permalink)
justagirl
Üsteğmen
 
justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 160
Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 20.03.09

selam;
garip bir sistemi var evrenin günlük. kendimi etiketlediğim an karşılığında herkesin beni etiketlediği bir gün yaşadım. benim hakkımda ne düşünürler dediğim oranda hakkımda düşünülmesine neden olan şeyler yaptığımı gördüm. sistem çok değişik. sistem mükemmel.



o beni kurcalayan şüpheyle beraber gelen yumruk biraz hissettirdi varlığını unutur gibi olmuştum. iyi oldu! çünkü savsaklamaya başlamıştım. rehavet var ya o rehavet....
öyle bir noktada öyle bir yerde öyle bir laf işittim ki birinden bir an her şey karardı benim için. en başa döner gibi oldum sonra farkındayım dedim kendime. sonra anlam yükledim olanlara bu karşıma çıkan fırsat değişim ve gelişime tam anlamıyla istekli olup olmadığımı kendime karşı ne kadar samimi olduğumu gösterecekti bana. çok önemli bu.


dün beni kızdıran şey bugün önemini yitirmişti. elime kalan yapması zor olan şeylerin kırılmışlığı oldu sadece. farkındayım.



samimiymişim isteklerimde. eve geldim sıraya bindirdim şimdi her şeyi.. bir kaç gündür savsakladığım her şeyi tekrardan elime alıcam. içsel konuşmalarım sekteye uğradı biraz hepsini tekrardan elime alıcam.


ÇÜNKÜ HAYATIMIN KONTROLÜ BENDE!!!
__________________
more than just a girl...
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla