Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 10:11 PM   #49 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all

Sevgili stormguard;ortak gerçekten bahsedemezsin.onu anlatamazsın,öğretemezsin.ona giden yolu gösterirsin ve kişi kendi yürür.sadece yaşarsın,deneyimlersin.Kitap deneyimi sana veremez,ona giden yolu gösterebilir.O yüzden bizim burada konustuklarımızın bana göresi ve sana göresi konusulur her zaman.ben,tamamen sana bürünmedikçe,anlatmaya çalıştıklarını anlamam mümkün olmaz.zaten sana bürünebilirsem anlattıkların değil yaşadıklarım olur. ;) bunun da fizksel dünyamızda,bu formumuzda mümkün olacağını sanmıyorum.Yüksek bilinçle süresiz bir bağlantıya geçebilirsek...o zaman mümkündür heralde.Tabii bunu yapabilen birisi varsa.Bir de öncede kaldı ;ama ''sonradan peydahlanan'' lafına şunu söylemek isterim,ben nasıl senin inancının terimlerine peydah gibi,zihinde hoş izlenim uyandırmayan bir kelime kullanmıyorsam, senin de kullanmaman gerekirdi diye düşünüyorum.Ama tabii o sensin bu da benim ;) Gerçek ise hep vardır.Hem sen de,hem de bende.
Bahsettiğin aydınlanmayı yaşayan birinin de günlük hayatın yapmak zorundalıkları diye bir derdi olmaz diye düşünüyorum,en azından onlar bizimkiler gibi olmaz :) bu yüzden '' Maddi dünyadan elini eteğini çekmek; maddi dünyadan elini eteğini çekmektir '' :) tıpkı bahsettiğin ortak hakikat gibi.Bu formumuzda sencesi ve bencesini içinde barındıran.

Toplu cevap gibi olucak :) Bedelin türkçe karşılığı; bir şeyin yerini tutabilen karşılık' tır.Bu yüzden bedel esasında, kelime itibari ile kullanılabilinir.Ancak,Studiofix in de söylediği gibi, yanlış anlaşılmaya çok müsait bir kelime.Zihinde pozitif etki bırakmamış bir çağrışım çoğu insan için.Sebebi de bolluk ve bereketi deneyimleyememek sanırım(orası konumuzun dışında).
Çekim yasasıyla çalışmak,arınmayla çalışmak,farkındalıkla çalışmak. bu açıyla bakmak zaten olayı yanlış kılan.Bu bakış onları yanlışmış gibi gösteren.Sadece bir gülücük verecektim.Neler yazdım neler yine.:) işte bir gülücük daha :)
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla