Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 12:51 PM   #24 (permalink)
turunç
Üsteğmen

turunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 423
173 Mesajinıza toplam 1,335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to behold
Standart Şükürler olsun ki değişim kararı alarak daha anlamlı bir yaşama doğru yöneldim.

Yaşam oyunundaki rolümü küçük buldum. Bu kadarla sınırlı kalmamalı dedim. Yapabileceğim daha fazlasıydı.
Paylaştığım sevgi, coşku, heyecanlarla birlikte büyük ve anlamlı ideallere ihtiyacım olduğunu hissediyordum.
Farklı bır gelecek için farklı davranmam gerekiyordu.Gerçekten hayallerimi bulmaya karar verdim.

İçe dönük arayışlarım yavaş yavaş gitmek istediğim yolu ortaya çıkardı. Benim için nelerin önemli olduğunun
bilincindeydim artık. İçsel gücümü toplamaya başladım. Yeniden özgün seçimlerimi yapmak üzere harakete
geçtim. Yaşam oyalanmayacak kadar kısa olsa da henüz geç değildi. Bir kez daha anladım ki her şey olması
gerektiği zamanda gerçekleşiyor. Hazır olduğumuzda...

Sonunda beni harakete geçirecek gücün artmasıyla güvenle yola çıktım. O değişim kararını verdiğim zaman bir
daha hiç bir şeyin asla eskisi gibi olmayacağına yürekten inandım. Şimdi, kendimle uyum içinde olmanın huzuruyla
bu yoculuğun keyfini çıkarıyorum. Hep birlikte daha güzel bir dünyada nefes almak için elimden geleni yapmaya
çalişıyor ve insanları sevgiye, barışa, birliğe davet ediyorum.

Şükürle olsun ki bu anlamlı yola çıkmak üzere değişim kararı almışım.
turunç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla