siyahcığım
kısa bir müddet aranızdan ayrılmadan son bir kere yazayım...hani sen demiştin ya ..hanım arkadaşlar istiyorum beni seven, beni takdir eden...tam olarak söylediklerin bu değildi belki ama hanım arkadaşlarının sana önem vermesini istediğinden bahsetmiştin..anımsadığım kadarıyla..tamam işte ..sana önem vermeyenler gidecek'ki yerleri daha dost ve içten olanlarla dolsun...arkadaş bulunur,,,arkadaş çoktur..herkes herkesle arkadaş olur..ama dostluk emek ister ve biraz zaman alır...ne mutlu sana' ki...evrene verdiğin sipariş bu kadar kısa sürede devreye girdi..gerçek dostlarına yer açılıyor...hemde sen kibarlığını bozmadan, asilliğinden ödün vermeden, kendiliğinden geliştiriyorlar her şeyi...tepkisizliğinmi..o senin içsel asaletin balım....sen değiştiğini onlar kadar göremiyorsun...oysa onlar sana dışarıdan baktıkları için sendeki değişimi daha kolay görüyorlar..ve artık bağımsızlaşmaya başladığın için bunu kabul etmemek adına senin önünü kesmeye çalışıyorlar...çevrende sadece gerçek dostların kalacak... bu arkadaş gibi olanlar gidecekler...sakın üzülme senin yeni enerjine uyum sağlayacak insanlara aç gönül kapılarını..inan bana, dostlar birbirini yükselten arkadaşlar arasından çıkar...sevin artık gerçek doslarına yer açılıyor...çok şükür çok şükür çok şükür hepinize saygılı sevgiler ve kocaman