Ynt: siyah inciler Günaydın hepimize
Bu yılın hayatıma bir sürü dost insanları çekmesini o kadar çok istedimki. Pardon çok kelimesini çıkarıyorum çünkü ben bazı şeyleri hayatımda o kadar çok istedimki ben istedikçe onlar uzaklaştı. Uzaklaşırlarkende yüreğimde yaralar açtılar. Şimdi bu kadar çok istemekten vazgeçtim. Çok istemek demekki bir direnç oluşturuyor... Ben yaşantıma dost insanları davet ediyorum. Gelsinler gelişelim öğrenelim hayatımızı lezzetlendirelim.
Birde dost insanlar olarak düzenledim kelimemi biliyorsunuz hayal hanım söyleminiz tamamen doğru ben hep kendi cinsimden insanların yakınlığı o kadar tutkulu bir şekilde istedimki Hatta bir arkadaşım bana neden kadınların sevgisi senin için bu kadar önemli diye sordu. Benim için gerçekten bu hayati şekilde önemliydi... Sandımki hayatıma başka hanımları çekersem hayatımdaki çokda yakınımda hissedemediğim anne sevgisi abla sevgisini hala teyze vs vs...bunu telafi edebilirim.
Daha öncede sizlerle paylaştığım en çok özel günlerde bu insanları kendi kanımdan insanları yakınımda bulamamak bende bu saplantıyı oluşturdu. Aslında bu günleride çok iyi organize ederek atlattım... |