Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2008, 03:06 PM   #109 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Çekim yasasının bir çok örneğini maddi anlamda işlettik.
Tatile gitmiştik didim'e resmi bir kurumun kampına taksitle. bir büyüğümüzün orda yazlık evi var bizi davet ettiler gittik. Ordan ayrılırken eşim bizde buradan bir ev alacağız ama bizimki kampın yakınında olacak dedi...
nerden biliyorsun dedim çünkü bunu bir his ve sıcaklık iç yanması gibi bir şekilde hissettiğini söyledi...
Bende ona inandım bu inanç biraz bizi korkuttu çünkü biz bunu yıllarca çeşitli şekillerde gördük gerçekleşmesini ve ardındaki gücün büyüklüğünü korkudan güldük...
Biz birbirimizi 18 yaşımızdan beri tanıyoruz ve bir çok batış ve çıkış yaşadı ve ne zaman bir konuda özellikle maddi konularda böyle bir his yaşasa gerçekleşeceğine dehşetle inandık...
ve bir yıl sonra biz o evi aldık...
Komik denecek şartlarda ve ortakla...
Daha sonra iş hayatında bu his yol gösterdi eşime neye sahip olabileceğine neye sahip olamayacağını hep bildi. Hep yol göstericisine şükran duydu...
Ama maddi anlamda rahatladıkça aile içindeki kutuplaşmalar artmaya başladı yani manevi alanda yanlızlaşmaya başladık...
İlk çatlak biz çılgınca şekilde borçlanıp evi almaya karar verdğimizde oluştu...
Annemi aradık sevincimizi paylaşmak için sesi dondu kaldı konuşamadı...
Ev bittiğinde de bana bir oda ayırmadınız diye küserek yüzyıl savaşlarını başlattı...
Biz her yeni adım attığımızda onun küskünlüğü ve kutuplaşması artmaya başladı...
İkimizde onay bağımlısı insanlardık öylesine asılmıştıkki birşey başarıp sıvazlanmayı beklemeye...
Siparişi veriyorduk yani talep ediyorduk dileğimizi bunu inanarak yapıyorduk sonra çabalıyor ve ulaşıyorduk...
Ama kutlama aşamasında yanlız kalıyorduk...
Bir yerde yanlış yapıyorduk yanlışı düzeltmek yanlızlıktan kaçmak onaylanmak kutlanmak vb sağlayabilmek için daha fazla saygı gösteriyorduk büyüklerimize ama onlar bizim her adımımızda biraz daha nefret barındırıyorlardı işlerinde...
Bu kendini gösterme isteği ben bu siteye girene kadar devam etti...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla