Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 04:18 PM   #25 (permalink)
turunç
Üsteğmen

turunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 423
173 Mesajinıza toplam 1,335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to behold
Standart Şükürler olsun ki insanların bana kötü davranmasına dur diyebileceğimi öğrendim.

Bu dünyaya insan olarak geldim ve yaşamımdan doyum elde ederek varlığımı sürdürmek istiyorum.
Bana hiç kimsenin kötü davranmasını. beni üzmesini. incitmesini hak etmiyorum. Kendimi seviyorum.
Değerli bir insan olduğumu biliyorum. Beni tüketen ilişkilerin tarafı olmaya kimse zorlayamaz artık.
Elbette öğrenmek kolay olmadı. Bununla beraber sonunda insanların bana kötü davranmalarına engel
olabileceğimi öğrendim.

Şimdi, bunu en yakınımdakilere açıkca söylüyorum ve devam ettiğinde onları bir süre kendimden uzak
tutuyorum. Uzaklaştıramadığımda ise davranışlarının duygularımı ve tepkilerimi etkilemesine izin vermemeye
çalışıyorum.Yaptıkları sömürüyü, hissedecekleri şekilde saygı ve hoşgörü ile geri çeviriyorum. Bazen ise
sadece susarak ortamın sakinleşmesini bekliyorum. Sonuçları beni mutlu deiyor.

Hiçbirimiz istemediğimiz durumlara katlanmak zorunda değiliz. Keşke, bize hak etmediğimiz şekilde
davranılmasına göz yummayıp zamanında "Dur" diyebilsek. Keşke yıllar böyle geçmese. Keşke,
üzerimize basıp gidilmesine izin vermesek.

Yaradan'a şükürler olsun ki kendine saygı duyan ve seven insanların yaşamda korunarak ve güvenle yol
aldıklarını biliyorum. Ben de onlardan biri olmak için öğrenmeye devam ediyorum.
turunç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla