Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 04:43 PM   #48 (permalink)
hayat kadere inat
Üsteğmen

hayat kadere inat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the rough

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben şu son günlerde ara sıra ağlama istekleriyle karşılaşıyorum. Durup dururken veya duygulu bir müzik dinlediğim zaman sebepsiz yere ya da aklıma gelen duygusal şeylerle ilgili ağlamak istiyorum. İşin garip tarafı ağlayamamak gibi bir rahatsızlığım var. Üstüne gitsem hüngür hüngür ağlayacam, kim se de tutamayacak. Ama o anı yakalayamadım. Bunun telkinlerle bi alakası var mı bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olup sizde de böyle bir şey olup olmadığı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Yani bu normal mi yoksa kötüleşiyor muyum diye düşünmeye başladım..Yardım lütfen.
evet kesinlikle telkinlerden kaynaklanıyor ben bir hafta işe gitmedim sürekli ağladım (arındım)hemde bağırarakhiç bir sebep yoktu .biraz pahallıya patladı bana gözlerimin altı morardı ve şişti . çaresiz birkaç krem almak zorunda kaldım
hayat kadere inat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla