Ynt: Sycorox'un Günlüğü Herkese aydınlık günler...
Sonunda beni bağlayan,sınırlayan yada takıldığım,içinden çıkamadığım sorunlardan kurtulmaya başladım...
Telkinler zamanla insanın doğru kararlar almasına yardımcıda oluyor sanırsam...Kafamda rayına oturtamadığım ve çözüme ulaştıramadığım olayları çözümlemeye başladım...
Bu yeni birşey...
Birşeyi istemiyorsan,o şeyi en makul şekilde çözümlemeye çalışmak en iyisi...
Eskiden dilekler isterdim...Şu 1 haftaya kadarda öyleydi...
Sadece isterdim ama o dileğin olabilmesi için yer ve zaman mekan açmadan isterdim...Ozaman yaptığın çekimin tam olmazki...Şimdi istediğim şeyin bana uygun olup olamayacağıyla ilgileniyorum...O olursa şimdi,bana getirileriyle...
Onunla olan hayatımı düşünüyorum...Neler olabileceğini...O zaman daha net düşünebiliyorsun...
Mesela tamamen olumsuz bir arkadaşımı tekrar hayatımda istiyordum...Dün o olursa hayatımda olacakları düşündüm...Ve gördüğüm manzara bana zarar verirdi...Şimdiki ruh halime...Artık o kadar güçsüz ve basit bir bakış açısıyla bakmıyorum hayata...O kolay yolu seçenlerden,kendini çürütmeyi mağrifet sayanlardan,dünyaya ve hayata lanet okuyanlardan...İlk defa onu çok güçsüz ve zayıf karakterli gördüm...Ve uzun zamandan sonra ilk defa onu hayatımda istemedim...Ona karşı artık kin yada nefrette duymuyorum...Umarım hayatını aydınlık bir yola koyar...
Bu gerçekten büyük bir adım benim için...
Olumsuzlukları hayatımda istememem...
Karmakarışık,birbirine geçmiş hayatımı oturdum düzene sokup topluyorum...Her bir parçamı kırmamaya,incitmemeye çalışaraktan düzenliyorum...Bazen öyle kırıklarla karşılaşıyorumki öyle durup bekliyorum...Eminimki o kırıklarda iyileşecek...Kolunuz kırılır,alçıya alırsınız beklersiniz,ona iyi bakmaya çalışırsınız...Benimde öyle...Alçıda bazı şeyler...Bir dolu alçım var...Zamanla bütün alçılarımdan kurtulacağım...Bir çoğundan kurtuldum zaten... Sapasağlam dimdik ayakta güneşe döneceğim yüzümü... |