Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 08:40 PM   #14 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Biraz dinlenip kendime geldim.Dinlenirken de kendimi dinledim,neydim? ne oldum? ne olabilirim? diye düşündüm bir güzel.

Neydim? : Hep güzel şeyler yaşamak, imrendiği şeylerin sahibi olmak isteyen ama bunun için bir adım bile atmaya cesaret edemeyen; yaşadığı olumsuz her bir sn yi bile aklından çıkaramayan; bırakın gelecek için yaşamayı bugün için bile birşeyler yapamayan,hep geçmişe takılıp kalan; geçmiş geleceğin aynasıdır fikrine sabitlenen ,dolayısıyla da gelecekte de olumsuzlukların yakasını bırakmayacagını düşünen,başaramadığı şeyleri bir daha denemeye korkan,denediği takdirde yine başaramayacagını düşünen....gelecekten umudunu yitirmiş bir bireydim....

Ne oldum ? : Siteyle tanıştım.( yukarıda bahsettiğim olumsuzlukları altedebileceğime inandım ) Telkinlere büyük bir inançla sarıldım. her geçen gün içimde umıt fılızlendiğini hissettim ve hergün o filizleri sulamaya devam ettim......25 gün oldu filizler çıkmaya başlayalı ve şuan yaprakları artmaya devam ediyor.her bi yaprak çıkışı beni kendimle barıstırıyor. cesaretim artıyor.her bir yaprakla bir olumsuzluk silinmeye başlıyor.gölgesinde huzurla oturacağım bir agacım olacagı düşüncesi gittikçe güçleniyor...

Ne olacağım? : Hayatı seven, sevilen, mutlu, problem varsa çözümünün de olacagını bilen ve çözmeye korkmayan; gönülden istenildiği ve inanıldıgı takdırde herşeye sahip olunabileceginin farkına varan ve gönülden isteyip sahip olan; sahip olduklarını paylaşmanın önemine varan ve paylaşan; paylaştıkça ağacının yeni köklerle büyüdüğünü ve günün birinde kocaman bir ormanı olacagını bilen, buna gönülden inanan ve o ormana sahip olan; başarısızlıklıar karsısında yılmayan, başarısızlıgı yenerek onu kendısınden yıldıran sevgi dolu, ışıl ışıl gözlerle hep gülümseyen, etrafına sevgi dagıtan, ruhen ve bedenen sağlıklı, bolluk ve bereket içinde yaşayan; bütün bunlar ve daha nice sayamadığı güzellikler için hergün şükreden, hergünü bir öncekinden güzel yaşayan bir birey......

Evet olacağım. bunu gönülden istiyorum ve inanıyorum.....

Bunların farkına varmama vesile olduğunuz için hepinize can-ı gönülden teşekkür ediyorum...Lütfen kabul edin....

Sevgiler......
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla