Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 08:59 PM   #26 (permalink)
turunç
Üsteğmen

turunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 423
173 Mesajinıza toplam 1,335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to behold
Standart Şükürler olsun ki beni geliştiren bir yaşam amacım var.

Bir yetişkin olarak hayatımı nasıl yaşamak istediğime karar veren benim. Artık anne babasından onay
bekleyen çocuk olmadığımı biliyorum. Bugünkü ben, yeteneklerim doğrusunda belirlediğim hedefe doğru
istekle yürüyorum. Çünkü var olandan daha iyisini hak ettiğimi anladım. Çok çalışıyorum, öğreniyorum,
paylaşıyorum. İnsanın özünü kavraması ve olabileceği en iyi durumu bulabilmesi için yapması gerekenleri
araştırıyorum. Günbegün yaptıklarım, yapacaklarıma basamak oluyor.

Yeryüzünde olmamın sebebi sadece günü geçirmek değil. Yapabileceğimin en iyisini bulmak için çabalıyorum.
Hepimizin bu dünyaya katacağı öyle güzellikler var ki. Yeterki isteyelim. MUTLU YARINLAR BİZİM BU GÜN
ALACAĞIMIZ KARARLARLA BAŞLIYOR.

Şükürler olsun ki parmak izimin hakkını vermek üzere yaşam amacım doğrultusunda yürüyorum.
turunç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla