Günaydın günlük...
Bu aralar çekim yapmak için kasıyorum demek daha doğru kelime olacak...Yan odaya taşınmayı planlıyoruzda...Babannem bizim odaya geçecek,biz onun odaya...Nasıl olacak orası meçhul...Çünkü bu benim planım...Daha kimsenin bu plandan haberi yok gibi...Annemle kararlaştırdık...
Hatta hatta hatta posterlerimi indirdim ve şu anda bizim oda bana berbat görünüyor...Yhaaaa ben manowar,elizabethtown,tori amos,metin türkcan,spongebob posterlerimi özledim yaaaaa:(
Bu şartlar altındada konsantre olamıyorum...Moralim bozuluyor...:))))
Ama olmalıyım konsantre...
Bi kere o odanın duvarı az oraya daha az poster asabileceğiz,buda daha az duvar hırpalama demek...
O odanın dolabı büyük,buda artık elbiselerimizi bir dolaba nereye tıkıştırırım sorunu olmayacak demek...
o odaya taşınırsak,balkonu özgürce kullanıcaz demek(ki benim pikabımı balkona çıkarıp Lynyrd Skynyrd dinleme projem var)
Babannem çok rahat ısınacak...Çünkü bizim oda inanılmaz derecede sıcak oluyor...
Ve babannem son derece nefret edecek bizim odadan:)Ama o şu anda kendi odasındanda nefret ediyor...
Bir an önce olsa bu şeylerde daha düzenli yaşasak...
Ya tamam bu kadar söylenme yeter...
Çok yakında taşınıyorum yan odaya...
Veeee kaçık olduğumu düşündüğünü biliyorum günlük:))))
Veee bloğumu açtım snunda dün düzenlemelerini yaptım...
Yakında paylaşacağım hepinizle...
Blogla bura arasındaki farkıda anlamış bulunmaktayım...
Burası benim içimi döktüğüm mekan...
Blogda müzik,yazı,kitap,film,kendi içimden geçenler yani yazılarımı paylaştığım alan...
Yani blog aslında günlük falan değil..Öylesine birşey...
Yok yok sabah sabah benim çenem düştü...:)))