Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2008, 03:16 PM   #114 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

o kadar değişik bir döneme girdim ki bazı şeylerden o kadar eminimki tereddütsüzüm ne istidiğimi ne istemediğimi biliyorum. Eskisi kadar duygularım kullanılabilir değil sanki erken çocukluk dönemine dönmüş gibiyim bir şekilde bir olayın nedenini niçini ve sonucunu bilirdim bu benim mutlu olduğum dönemdi. En çook en çok 7 yaşa kadar olan dönem babannemin hoşgörüsü sevgisi beğenisi o yıllar hayatımın en sevdiğim dönemi belki bendeki en destek dönem...
Kendimi prenses gibi hissettiğim zaman...
Ardından külkedisi zamanları hep yanımda beni destekleyen bir şey olduğuna inanırdım yada belkide bu bir oyundu bu kendimce katlanmayı ...
ilkokul üçüncü sınıf hayatımın en zor dönemi... Yazmak bile hala güç geliyor... Zor günlerin başlangıcı labirente giriş
Ve şu an çok güçlüyüm çok kırılganım bu o kadar değişkenki
Artık çok kararlıyım bu gün için ama neyi nasıl yapacağım konusunda bazen çok kırılgan olabiliyorum... Bazen çok yanlızım bazen çok soğuk bir insanım kendimi bile üşütebilecek kadar bazen çok alınganım bazen çok istenmez bazen çok istenir... Herşey iki seçenekli şu an...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla