Aile Sergisi
Bu çalışma, birlikte yaşadığımız aile karmamızın sorunlu, blokajlı noktalarını bulup hayatımızdaki tıkanıklıkların gerçek sebebini görmemizde yardımcı olur.
Blokajlar, yaşayacağımız deneyimleri engelleyebilir. Terapiden sonra ise sorunların ve tıkanıklıkların bittiğini fark ederiz. Bu çalışmadan sonra bir çok kişi hayatında önemli açılımlar yaşamışdır.
Anne-baba ilişkileri ya da ölümleri, sevgisiz ya da güvensiz ilişkiler, kazalar, rlar yaşantımızda bizi etkileyecek bir çok travmaların şimdiki yaşadığımız hayatta bizi nasıl etkilediğini; maddi korkularımız ve kilo sorunlarımızın asıl sebebinin nereden kaynaklandığını görmek için güzel bir çalışma ve deneyimdir.
Geçmişte yaşadığımız olayları seyirci gözüyle gözlemek, farkındalığımızı ve bilinç düzeyimizi artır
ewet bu kısma kadar sevgili hocamın sitesinden alıntı yapmıştım...
ve bu gün ben bu aile sergisi blokaj çalışmasına katıldım..kalabalık bir gündüz gurubuyduk...ve o kadar kişi içinde kısa
kibriti ben seçmiştim... dusun uzun arayla yapılan bu blokaj çalışmasına ilk defa seminere katılan ben seçilmiştim..
(daha doğrusu kendi kendimi seçmiştim) ve sadece hocama anlattığım kişileri içerde hiç bir şeyi bilmeyen arkadaşlar
gözleri kapalı olarak çok güzel yaşattılar...ve ben dehşet içinde benim hayatımı oynayan bu tanımadığım insanları
izledim...gözlerim doldu...ailemdeki bu kişilerle ilgili hocam benimle drama sonrası uzun uzun konuştu...kendisine teşekkür ederim...
ve şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum...