22-03-2009, 12:00 PM
|
#275 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 22 Mart: "Doğru olanı yapmayı ve doğru yolda olmayı gerçekten istersen, bunu gerçekleştireceksin. Senin yolunu şaşırtmak isteyen ve yolunu kuşatan baştan çıkarıcı şeylere karşı koyabilmek ve onların farkına varabilmek için güçlü olmalısın. Her yolunu şaşırtmak isteyen baştan çıkarıcı şeyin üstesinden gelişin, sana çok daha büyük içsel bir güç ve dayanıklılık katar ve senin her şeyi sendelemeden karşılayabilmeni sağlar. Benim yollarım çok tuhaftır ancak unutma ki sen resmin küçük bir parçasını görürken, Ben tamamını görürüm. Ben yaşam oyununda tüm oyuncuları görürken sen yalnız en yakınındakini görürsün. Tek tek onlara yolu gösteririm ve onlar da takip ederler ve bu büyük planda yerlerini alırlar; böylece plan mükemmel bir şekilde gerçekleşir. Onun gerçekleşmesini izle ve onun ihtişamıyla sevin ve gurur duy. Tüm olanı şükran dolu bir kalple kabul et ve gerçekleşen her şeyde Benim elimi farket."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |