Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 02:35 PM   #36 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

RÜYA ADIMLARI

Uykuya yatmadan önce isteklerimiz ve dileklerimizle ilgili sorular sormak, bağışlama konusunda çalışmalar yapmak, hayat amacımızla ilgili bilgiler almak kısacası uyku sürecinden dilediğimiz gibi faydalanmak mümkün. Bunun için uyku öncesi rüya adımlarını uygulamak, arkasından hangi konuda çalışma yapacaksak onunla ilgili olumlamayı birkaç kez okumak yeterli olacaktır. Bazen teknikleri uygulayan ama sonuç alamayanlar oluyor. Onlara bu çalışmaya devam etmelerini söylüyorum. Hemen o gece olmasa bile ilerleyen günlerde cevabın geleceğini, yanık yaşamın mucizelerini hatırlatıyorum. Belki de cevap gün içinde gelecek. Tetikte olun. Birde gözlerinin içine bakıp soruyorum; İnanıyor musunuz?

Bu çalışmalardan önce aşağıdaki rüya adımlarını uyguluyoruz. Her şeyden önce niyetiniz tamamen sizinle alakalı, net, spesifik olmalı. Böyle bir çalışmadan önce, ilaç ya da alkol almamak, amaç belirlemek, rüya günlüğünü başucuna koymak, olumlamalar yapmak, vücudu gevşetmek, üçüncü göze odaklanmak. Uykuya dalana kadar, niyeti ifade eden cümleyi zihinden tekrarlamak. Beden, zihin ve ruhun dinlenmiş olmasına özen göstermek. Yatmadan önce kafa karışıklığına sebep olacak film izlememek, müzik dinlememek. En önemlisi inanmak!

RÜYALARDAN NASIL FAYDALANABİLİRİZ

• Uyku sürecinin değerini bilin.
  • Bu anın keyfini çıkarın.
  • Yatak odanızı sade, temiz ve düzenli tutun.
  • Uyku sürecine güvenin ve onun bir armağan olduğunu bilin.
  • Ilık bir duş alın.
  • Meditasyon yapın.
  • Yaşadığınız her an için teşekkür edin.
  • Kendinizi sevdiğinizi ve onayladığınızı söyleyin.
  • O gün içinde sizi mutlu eden en az üç şey düşünün ve bunları defterinize yazın.
  • Kızgın olduğunuz insanlar varsa mutlaka bağışlayın. Derin düzeyde birbirinize yardımcı olduğunuzu bilin ve deneyim için ona da kendinize de teşekkür edin.
  • Sabah bedeniniz, ruhunuz, zihniniz dinlenmiş olarak huzurla uyanacağınızı bilin.
  • Güne neşeyle başlayın.
  • Evden çıkarken sizi bekleyen güzellikleri ve armağanları düşünün ve kendinize sorun:

‘Bugün hangi rüyama uyanıyorum?’
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla