Ynt: siyah inciler Sevgili Siyah:Sen benden çok annemle benzer şeyler yaşamışın.Annemde babaannesi ölünceye kadar prenses,
sonra tam bir kül kedisi olmuş.Hep hayata birilerine tutunmak istedi.Yalnızlıktan korktu,sevgisine karşılıklar
bekledi.Hayatı boyuca insanlara bağımlı yaşadı şimdi tamamen bağımlı durumda.Annemin sevgisi okadar
değerli idiki onu hak etmek lazımdı.Halbuki insanlara karşlıksız sevmeği kaşılıksız vermeği hiç bilemedi.Hayatı
hep kırgınlıklar hayal kırıklıkları ile geçti.Şimdi sonderece bencil ben nasılsa hastayım her dediğimi yapsınlar
modun da birisi oldu.Kırıcı yıkıcı ve birazda yağcı kedine öz saygısı olmayan birisi haline geldi.Siyahcım
bunları seni böyle gördüm için yazmadım yanlış anlama.Annem hayatını olumlamak için hiç bir şey yapmadı.
Babaannesi ile yaşadığı günlerde kaldı.Hayatı kendinede bizede zehir etti.Çok rahat yaşanacak bir hayatı
zehir zemberek yaşadı.Babamdan nefret etti hatta küçükken bizide etkisi altına almıştı neyseki çabuk
atlattık.Bunu sana kötü bir örnek diye veriyorum.Geçmişe takılıp kalması geleceği yaşamamasından başka
birşeye yaramadı.Annesinin ona karşı yaptığı bütün hataların acısını benden çıkardı.Seni takdir ediyorum
kendine şans verdiğin için.Hayat her düştüğünde daha güçlü ayağa kalka bilenler için güzeldir.Geçmişten
dersler alacağız ama geçmişte kalmayacağız.İnsanların verici olmaları onların zenginliğidir.Ama herşeyi
sınırsız vermek değil.Kendi sınırlarımızı koyduktan sonra kalanı paylaşmak güzeldir ve bize hazverir.
Hayatın sana güzel günler ve iyi dostluklar getirmesini diliyorum. |