Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2008, 10:29 AM   #117 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Kendimi zaman zaman çok değersiz hissettiğim zamanlar oldu ama herzaman kendimi beğendim en olumsuz zamanda bile 20 kilo 30 kilo hatta çok çok kötü göründüğüm zamanlarda bile bir öz beğenim oldu... Bu konuda problem yaşayan arkadaşlarım bunu nasıl oluşturduğumu hep merak etmişlerdir. Aynadaki yansımama bir sevgim olmuştur. Çok mutsuz olduğum zamanlarda bu günlerin geçeceğini söylerdim aynada kendime çünkü daha önce sevgi ve değer gördüğüm bir yer vardı. Başka insanlarda olacaktı beni seven... Bu duyguyla tutundum...
Daha sonra ilkokul öğretmenim sevgi ile doluydu..Sevgi dolu insanlar vardı nefret dolu insanlar vardı... Bunu görünce bir kapan içinden çıkabileceğimi gördüm... Bu kapandan çıktım sadece bu insanlarla bir uyum içinde bir aile olabilmek isteği belkide tutunma isteği ile kendimi bunalıma soktum...
Bu dönemi çok daha huzurlu ve doya doya yaşayabilirdim... Şimdi böyle bir isteğim yok... Huzuru seviyorum.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla