Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2007, 03:46 PM   #25 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Neler bekliyoruz...

Sevgili İstanbullu sana katılıyorum,önce inanç önemli..çünkü inançla pozitif duygular umut,bi ışık doguyor önce.alıcılar açık ve hazır hale geliyor.sanırım Atakan Bey inanmayan üzerinde de etkili olur ,demek istedi..etkili olacagına ihtimal vermeyenler kendilerindeki degişimleri fazla ayırt edemezler diye düşünüyorum..
Ben de şu depresif duygulardan kurtulmayı ümit etmiştim,umdugumdan çok daha fazlası oldu..sigarayı bıraktım,saglıklı beslenmeye başladım,çok daha anlayışlı biri oldum,daha umut doluyum..İnsanların içinde bi çekincem kalmadı daha rahatım ve bence en önemlisi karşımdakine düşüncelerimi rahatça söyleyebiliyorum...önceden kafama durup dururken abuk sabuk şeyler takılırdı,kurtulmak için zorlanırdım..bundan kurtuldum bi kere...insan kendini geliştirdiği sürece hiçbir problem dünyanın sonu degildir...bunu da anlamış oldum..sabahları kendimi berbat hissediyordum,bu yavaş yavaş çok azaldı hatta yok oldu..ancak sigaradan mı telkinlerden mi onu tam seçemedim..belki bünye yükten kurtuldu...aslında çok da fazla olmadı dinleyeli...hatta bir ay olmadı desem dogru..Emegi geçen herkese teşekkürler..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla