Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 03:59 PM   #8 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Yaş 32 mi? Desene ömrünün daha ilkbaharındasın, ne güzel

Derler ya insan olduğu değil, hissettiği yaştadır diye çok inanırım bu söze. Ablam 2 hafta önce 32 yaşına girdi, ama kendini 20 sinde gibi hisseder hep. Bana da der çoğu zaman senin için yaşlı diye Bazı durumlarda evet kabul etmeliyim ki ondan daha ergen bir tavır takınıyorum istemeden.

Ama yakın bir arkadaşım da daha benimle yaşıt ve hep ömrünün sonuna gelmiş gibi umutsuz ve isteksiz yaşar, ne acı. Hayat o kadar güzel ve bizler o kadar özeliz ki, yaradanın bize bahşettiği bu yaşamı bile bazen külfet olarak görebiliyoruz Haksızlık değil mi bu sence de?

Surat asmak gülmekten daha zormuş biliyor muydun? Daha fazla kasımız çalışıyormuş surat asınca. Düşünsene kaşlarını çatıyorsun, yüzünü buruşturuyorsun, gözlerini kısıyorsun ooooo, bir de o duyguya girmek var uzun iş yani kısacası.

Ama mutlu olmak için ve pozitif bir havaya bürünmek için sadece tebessüm etmen yeterli. Hem yorucu değil, hem kendine ve çevrendekilere mutluluk vermiş oluyorsun.

Bana bir anlığına arkadaşlık yapmanı rica edebilir miyim senden? Beni kırmazsın değil mi? Gel şimdi seninle aynı anda penceremizi açalım, gökyüzüne bakalım, derin, harika, mutluluk dolu bir nefes alalım. Şükredelim bu nefesi alabildiğimiz için. O mutluluk anında bir süre kalalım, kendimize bir Pazar hediyesi verelim. Ne dersin?

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla