Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2008, 04:19 PM   #107 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

güzel dileklerin için teşekkür ediyorum mustang
bu yazıyı okuduğum gün geçmişimle ilgili bir çok şeyi içinde bulduğum için beğendim ve buraya taşıdım..aslında derinden incelendiğinde yazının içinde çok bir karamsarlık yok..yada ben öyle yorumlamadım..elbette şimdi öyle değilim..umutsuz yada karamsar..şükürler olsun ki farkındayım..eski benle şimdi ki ben arasında koca bir uçurum var diyebilirim..ancak yazıda çok güzeldi..bana göre umutsuzlukta,yada herşeyin bittiği bir anda bile olsa hayata sevinçle bağlanmanın ince detayından bahsediyor..bize kötü gelen,bizi üzen ayrıntılara sevinçle bakabilmeyi..her şeye rağmen tutunacağın veya seni tutmasını beklediğin ne varsa onlara bile sevinçle yaklaşmayı öneriyor..düşerken bile tebessüm etmeyi..
günlüğüme şefer verdin yorumlarınla..teşekkür ederim..sadece benim açımdan yazının başka yüzünü anlatmaya çalıştım..en azından ben bu şekilde değerlendirdim..sevgi ve saygılarımla..