Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Sana her zaman umudunu kaybetme diyorum amasen hemen pes ediyorsun.Hayatında isteklerinden
bu kadar çabuk vazgeçme diren .Kimse sana herşeyi hazırlayıp sunmaz.Bazı şeyler için alt yapı
oluşturacaksın çaba harcayacaksın.Yenile yenile kazanmayı öğreneceksin.Kendince çözümler
bul kimsenin isteğini kırmasına izin verme.Sana hayata bol şans diliyorum. |
Eheheh sabah fırçamıda yedim:)))
İsteğimden çabuk vazgeçme değilde,o gün sinirlenmiştim baya...Oda babamın sürekli olarak bizi figüran olarak görmesiydi hayatında...Bu bazen beni çok kırıyor...Ne kadar görmemeye çalışsamda,umursamasamda ona karşı ne hissettiğimi çözebilmiş değilim...
Nefretmi? Hayır etmiyorum(ki zaten hayatımda kimsedende nefret etmiyorum)...
Sevmiyormuyum?Hayır...
Ama seviyormuyum,yada ona olan sevgim ne onu çözebilmiş değilim...
Onun yanında bu olay için mücadeleden asla vazgeçmeyeceğim...Hergün kara kaplı defterime yazıyorum o olayı...Tasarımını yapıyorum odamın...Taşındığımızda baya bir güzel olacak...
Biliyorsunki bu benim hayatımda ilk tökezlemem değil...Tökezledim düştüm(ki bu uçurumundan düşmek gibi birşeydi)yıllarca kalkamadım ama kalktım...Kendi gücümü kendim yarattım...Onu çekip çıkardım içimden...Hemde o kadar derinlerde gizlenmiştiki,onu bulmak bile bana acı verirken yaptım...Onun için bu tarz şeylerde tökezleyip,düşüp kalkamayacak kadar güçsüz değilim,buna inan...