Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 07:46 PM   #43 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 22.03.09

selam günlük
kendimle baş başa geçirdiğim bir gün oldu. kendimle ilgilendim ve sevdiklerim için güzel bir şeyler yapmaya çalıştım. gece çok güzel rüyalar gördüm. sanırım gelişimin bilinçaltım tarafından kabullenildiğini gösteriyordu rüyalarım. çünkü küçük mesajlar ve tüyolar vardı içinde ve hepsi olumlu sonuçlandılar. mesaj alındı diyebilirim. cici sağolsun

ramtha333'ün yazdığı makale üzerine düşündüm biraz.
hayatınızı değiştirecek 30 altın anahtar...
hazırlığımı yaptım birazdan ciddi ciddi çalışmaya başlicam yazdıklarını. içsel konuşmalarım olumlu. kendime çok yüklenmemem gerek. ama işte eski alışkanlıklar var ya! "yaptığın hiçbir şey yeterli değil" mesajı var ya o içerden bir yerden gelen. neyse en azından farkındayım. buda bir şeydir. sabah kalktığımdan beri hiç geçmeyen bazen hafifleyen bir başağrım var. inceden inceden ben burdayım diyor. olumlu olduğunu düşünyorum bunun. umrumda değil açıkçası ağrıması. bilinçaltımdaki düşünceler çatışıyor sanki kafamda. sanki;

the others (yerliler)
:
şşşt buraya yeni gelen bişiler var kim bunlar? güle oynaya geliyorlar!n others mıdır nedir? daraldı burası!" adayı korumalız

dharma initiative (yeni gelenler):
aaaa ne güzel bir ada burasııııııııı!! hadi konfetiler patlatıp burda bir koloni kuralım. sonra adanın kaynaklarını kullanırız bak hemde burda ne tatlı arkadaşlar vaaaarr!! merhabaaaa yabancı biz dostuz!

the others : dost most dio bu? şşş ne ayak bunlar? çiçek çocuklara benziyorlar. ne tatlı şey bunlar kıl oldum! hadi baş ağrısı yapalım geldikleri gibi gitsinler! zıplayın ! zıplayın! 1 - 2 -3 başlaa!!

ehehehh eheheheh kopuyorum günlük şu an . çok hoşuma gitti.
öyle işte benim çalışmam gerek. boşa geçecek zaman yok. sonrada açıp bir lost izleyeyim bari. canım çekti
görüşürüz günlük...