Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 08:18 PM   #20 (permalink)
cemboli
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough

bugün aslında günüm çok normal geçti telkinlerin etkisi azalarak devam ediyor ama biliyorum ki 2 hafta sonra düzelecek tüm bunlar.
ruh hali:pasif,tutuk ama gene de umutlu.
bugün gene sabah mutsuz uyandım gün içerisinde mutrluluğum fazla artmadı şuan listemde ego suçluluk ve kendine güven var ilerleyen zamanlarda sosyallik artırıcı ve de başkalarının düşüncelkerini önemsememe koyucam tabi hafıza kartı alabilirsem hafıza kartım biraz yetersiz 32 mb inşallah elime para geçer de alırım arkadaşlar.bugün ps2 de arkadaşa sadece 2 maçta yenildim geri kalan 5 maç yendim:D.bence ps2 de yenip yenmeme bile ruh halini yansıtır eğer kafaya fazla takmıyosan hırs yapmıyosun o yüzden de yenmesem de olur diyosun falan filan.ama bugün mücadele ettim ve yendim:D:D.
aşk konusunda ise biraz şanssızım bunu foruma da yazmıştım yaşım 19 olmasına rağmen sadece bir tane kız arkadaşım oldu.o da benden bir yaş büyüktü ve sonra ayrıldık.o günden bugüne hiç kız arkadaşım olmadı yani 1 bucuk seneden beri.bir kere reddedildim belki o günden sonra kendime güvenim gitti ve kızlara hiç çıkma teklifi etmedim.zaten bundan önceki sevgilim etmişti bana tekllifi.şimdi başkasıyla çıkıyo:(.
ne bilim yani inşallah bundan sonra güzel aşklar yaşarım galiba biraz daha olgunlaşmam gerek.inşallah sosyallik artırıcı telkin de işime yarar bu aşk konusunda konuşmam akıcı olur sokak tabiriyle ağzım laf yapar:P.iyi günler günlük bu günlük bu kadar inşallah daha karakterli bi insan olurum ve herkes tarafından sevilirim.