23-01-2008, 10:17 AM
|
#17 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Mustang'in Rüzgarı mustangcim.. merhabalar.. kolaylıklar diliyorum sana..
karşı atakta bulanacaksın.. tamamen pozitif enerjiyle... super
anneciğin ne yaparsa yapsın sen hiç etkilenme.. kötü bir örnek olacak ama;
o huysuzluk yapıp defol dese.. sen ay ben mutfağa geçip bi çay demleyim içeriz dimi annecim diceksin..
hastalığını şikayet etse.. uydurma bile olsa hemen onun hastalığını küçültecek bi örnek ver ki bu denenmiş yoldur tarafımdan gayet te etkilidir..
mesela bacaklarım ağrıyo romatizmalarım arttı dese...
çok şükür iyiki bacakların var annem geçenlerde gördük yavrucağın bacakları yoktu daha gencecik .. gibi..
çiçeklerden hoşlanırsa giderken minik bir buket götür.. şaşırsın..
sen onu şaşırt.. en iyi savunma saldırıdır bana göre..
ortalama neler yapacağını biliyorsun.. huyunu suyunu.. o bişey yapmadan sen yap..
tam o gereksiz bir şey söyleyecekken sen bi olay anlat..
gerekirse kendi deneyimlerini yeni tanıştığın bir arkadaşının anıları gibi ona anlat..
hem bu şekilde seninle olan ilişkisinde yaptıklarına senin olumsuz dediğin davranışlara
hangi pencereden bakıyomuş öğrenirsin.. ona danışarak sor böyle bir durumda fikrini alıyomuş gibi..
sana şikayetlenmesinin bi fayda sağlamadığını egosunu tatmin etmediğini anlayacak bu şekilde ve
ya değişime girip etkili olacak yada egosunu şişiren başkalarına bu tarz yaklaşacak..
ama sana değil..
gerçekten zor sınavlardan geçmişsin canım ama nasılki geride bıraktığın sınavlarını şimdi bir hayat dersi olarak anlatıyorsan..
yaşadığımız tüm sıkıntılarda geçecek ve sadece aldığımız dersler bize kalacak.. daima hatırla .. bu da geçecek..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |