Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2008, 06:07 PM   #108 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı

Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme..

zaman nasılda akıp gidiyor..başarmam gereken bir çok işim var..bunlardan birini uygulamama çok az bir zaman kaldı..ama başarcağımı hissediyorum..içimde garip bir rahatlık var..telkinlere ara verdim..kendimi denemek istedim..acaba bıraktıktan sonra eskiye dönüyor muyum diye..2 hafta her şey normaldı..sanki telkinleri hala dinliyormuşum gibi..sonra birden aklımdan,telkinleri dinlemeyi bırakanların yeniden önceki hallerine döndükleriyle ilgili yazıları geldi..
ee tabi bende ki şu başkalarının inançlarına olan inancımı henüz yenemediğim için,birden bire kendimi kötü hissetmeye başladım..sanırım psikolojık olarak çok çabuk etkileniyorum..ama kendimi de anlamam için deneyimlemem şart..neyse şimdi yeniden başladım dinlemeye...
bu arada olmasını çok istediğim bir ev var..secret i uygulamaya başladım..inanıyorum ki yakında size bununla ilgili pozitif haberleri veririm..enerjinize ihtiyacım var..dua edin benim için..
ha unutmadan...sosyallik arttırıcı telkini dinlemeye başladığımdan beri,evimin içi misafir dolup taşmaya başladı..öyleki beni hiç aramayanlar bile arıyorlar..eşim bile şaşırdı..bana,bu telkinler işe yarıyor galiba,biraz dinlemeye ara versen ..dedi..ayyyy öldüm gülmekten..ben halimden memnunum ama
insanları seviyorum..hele birde onlara için bir şeyler yapmak beni çok mutlu ediyor..bir arkadaşım vardı..ben böyle söylediğimde bana,sen önce kendine yardım et..insanları boşver,derdi..olur mu hiç..ben onlara yardımcı olurken,slında kendime yardımcı olduğumu biliyorum..enerjimi katlıyorlar..seviyorum yaa..benim mutluluğum önemli..e buda beni mutlu ediyor.. wave
değerli site sakinleri,sizleride çok seviyorum..
inanın yazacak o kadar çok şey var ki..ama zamana ihtiyacım var..çünkü kendimi bazı şeylerle denemeye başladım..sonuçlarını aldıkça sizlerle paylaşıcam..inanın bende merak ediyorum..tek bir şeyden eminim artık..hayatımda herşey benim istediğim gibi gelişiyor..üzüldüğüm anlarımdaysa,o üzüntümün bile benim için aslında sevindirici bir haber olduğunu biliyorum..bunu bilmek çok güzel..bu siteyi kuran ve üye olan herkeze çok ama çok teşekkür ediyorum...benim hayatımı gerçekten değiştirdi..ağrılarım bile azaldı yahu..