Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 12:14 AM   #13 (permalink)
yas_min
Üsteğmen

yas_min - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to behold

Ne güzelmis birilerinin merak etmesi:)

Cemolicim..bu aralar pek bi super otesiyim:D Annemler artik bana 600km uzakta degiller'de sadece 2.5km deler ....

Cuma gununden beri buyuk bir heyecan yasiyorum.Evlerinde son eksiklerini tamamladim, uzun hikaye gerci, fakat iste uzun lafin kisasi superimmmmmmmmmmmmmm.

Dün aksam uzeri sukur rabbime kavustuk birbirimize. Dunden beri onlarla zaman geciriyorum. Heyecanimiz ortak yani. Ne guzelmis insanin annesi babasi yaninda olmalari. Babam koltugunda oturup habure anneme laf yetistirmesi, annemin habure babama cevap vermesi, bende aralarinda kalip dengeyi kurmam, kizim anne anne , dede demesi .... Ne bilim hic yasamadigim seyleri yasiyorum. Simdi evime geldim.
Uzun ve yogun bir hafta bekliyor, evrak isleri falan malum fransada hiç eksik olmuyor, bitince yine basliyor...

Malesef son iki gundur telkinlerimi dinliyemedim...SORUN YOK. Sil bastan yaparim, vaktim oldukça dinliyorum, keyif aliyorum. TSM hiç sevmezdim, telkinlerde sevmeyi ogrendim:D

Superim superr.

Bu aksam babam ve annemle guzel bir paylasim yasadim. Aklimin ucundan bile gecmezdi boyle bir sohbet yapacagim diye.

Babam yine anneme laf yetistirirken , konu acildi...

MUTLULUK?

Annemi mutlu edemiyoruz...hahahaaaaaa
Annem ki bence dunyada yasayan kanatsiz bir melek.Annemin tek sorunu kendini istedigi gibi ifade edememesi .

Cok guzel bir sohbetti...

Ego dan bile bahsettik, babama hayran oldum bir kez daha.

Sizi seviyorum ey hayatimdegisti ailesi. Insanlari seviyorum, bakin yavas yavas sanki kendimi bile sevmeye basliyorum...

Sevgimle
yas_min isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla