Hıdır Kişisel Gelişiyor belki ben alıngan günümdeyim. Kırıldım işte ne biliim.
Ama (çok ciddiyim) şu an hiç arkadaşım yok.Sadece eşim benim arkadaşım. Evlenmeden önce birçok arkadaşım vardı hiçbirini aramıyorum. Bikaç şey oldu işte anlatamam burada uzun hikaye.Yani sevmediğim bi iş (kaçamıyorum oradan ve oradaki insanlardan;keyif almadığım da kesin) ve ev arasında mekik dokuyorum anlıycağan.Psikolojim bozuk olbalir ama kimseye yansıtmak istemiyorum hayatımda sizden başka. Ben buradaki insanların hayat hikayelerinden çok şey öğrendim. Belki benimde hayatımda öğrenilecek bişeyler vardır diye anlatıyorum bunları. Tabiki kimseyi yönlendirmeye çalışmıyorum. Sadece bana fayda etmiş bişeyi paylaşma ihtiyacı duyuyorum. Bilmiyorum ne kadar faydası olur sizlere.
aslında sen hiçbirşey değilsin, burada hiçkimse hiçbirşey değil. Konuşurken ağzımız konuşuyo,vücudumuz destek veriyo ama ruhumuz olmazsa konuşamayız.Burada yalnız ruhlar konuşuyo.
"geçliğimiz ve tecrübesizliğimiz " doğru bi yaklaşım.Sokma akılla olmuyo.Herşeyi yaşayarak öğrenicez hepimiz.Ama şunu bilki aramızdaki seneleri dikkate alarak yazmıyorum sana. Dediğim gibi ruhuna yazıyorum yaş önemli değil.
Ben seni sana isteyerek göstermiyorum. Sadece yazdıklarını okuyunca anladığım "sen"sin o.
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |