Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2007, 09:23 PM   #23 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Hıdır Kişisel Gelişiyor

Meraba cannlarım,takmayın kafayı güzel insanlar...sevgili etternacım senin bikaç yazını okuyunca yalnız olduunu tahmin etmiştim,insan kendinden bilir çünkü...biz varız yalnız degilsin...sevgili atakan sagolsun...benim de tek arkadaşım oglum biliyo musun,yani var da en yakını,herkes uzakta ..gurbette kaldı bütün aşklar...insanın sevdiğine nazı geçermiş,kişi sevdiğinden postu yere çalarmış,hayat her zerre için aynı adaleti sunarmış...
lerzaaaan bak ne kadar çok seviliyosun,içteki sevgi ruhları çeker..kaç gram verdin niye yazmıyon, .??bu arada hala sigara İÇMEDİĞİNE eminim ..itiraf ediyim sabah benim canım sıkkındı hatta zırlaklıgım tuttu uzun bi aradan sonra...eski arkadaşım sigara geldi aklıma...amaaaa almadım içmedim ,siz geldiniz aklıma..havayı kirletmeye hakkım yok dedim,küresel ısınma başımızda zaten..sonra sigarasız çok sakin oldugumu farkettim..veee az yemeye devam..sevgiyle kalın geçen fani anlarda... 44
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla