Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2008, 01:07 AM   #383 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Etrafıma bakıyorum da neden sorunsuz insan göremiyorum, insanların hayatları mücadeleyle geçiyor, kendi problemlerimi çözmeye çalışırken baktım ki büyütüyorum sanki biraz, bir de kaldırdım başımı etrafıma baktım, kiminin varlığı zenginliği var ve bu malı mülkü idare etmeye çalışırken , erken yaşta o yükün altında ezilmiş, bunalıma girmiş insanlar, kimine bakıyorum, yıllarca aşkla tutkuyla sevdiğine kavuşamamış, başkasıyla bir evlilik yapmış ve bu yükü taşıyamıyor , kendine bile mutluluk oyunu, güçlülük oyunu oynuyor , aslında kuru bir yaprak kadar güçsüz ve zayıf, kimisi eşinden şikayetçi, kimisi kilosundan,kimisi çocuğundan, yani dört dörtlük insan yok sanki, yine de insanların umutları bitip tükenmiyor, bu hayatta umutlar , beklentiler , hayaller olmasa , çekilmez olurdu yaşamak diye düşünüyorum,gecelerin ardından sabahlar oluyor , güneş yeniden doğmasıyla umut dolu yeni bir günün kapılarını açıyor bize, hayat herşeye rağmen çok güzel, herşeye, sahip olabildiğimiz herşeye şükürler olsun