Bir saat önce kızları uyuttum. Bir kahve yaptım ve şöyle biten günümü gözden geçireyim dedim. Bir baktım bilgisayar başındayım. Yaa burası bende alışkanlık yaptı.
Gün içinde çok fazla gelgitler yaşamışım. Bir saatim bir saatime uymamış.Aslına bakılırsa son birkaç aydır bu gelgitleri yaşıyorum. Bir anlam veremiyorum. Kendimi çok iyi, çok mutlu hissediyorum hop herşey ters dönüyor olumsuz bir hava içine giriyorum.Son zamanlarda yapamıyorum ama bir ara kızlardan fırsat buldukça günde iki üç defa meditasyon yapıp iç ışığıma yönelmeye çalışıyordum. Ve o saatleri deli gibi bekliyordum. Şimdi yapamıyorum. Bir isteksizlik bir bıkmışlık yapıştı sanki üstüme. Herşeyde en iyi olmaya çalışırken ( en iyi anne , en iyi eş , en iyi evhanımı, en iyi bakımlı kadın......) aslında hiçbişey olamıyorum.İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Bekliyorum öylece neyi beklediğimi bilmeden. Galiba bir sihirli değneğin bana değmesini bekliyorum. Ama o sihirli değnek benim içimde onu biliyorum. Çevremde konuştuğum insanlarda da aynı bıkmışlık ve bezginlik var. Bir ben değilim diyorum. Kendimi kandırmaya çalışıyorum. Biliyorum geçecek.......................