Çok fazla içiyorsun sigarayı biraz azalt lütfen. Aklına hamile olduğumu bilsem falan gibi cümleler getirme. Hamile olduğuna bütün kalbinle inan en ufak bir olumsuz kırıntı geçmesin aklından.
Canımcım bende bahçecide yaptırdım. Valla herşeyi not etmişim bak 18 inde tranfer oldum 24 ünde o bantları kullanmaya başladım. 5 yada 6 gün kullandım.
Doktora gittiğimde o bantlar biliyorsun ostrajen seviyesini ayarlamak için kan testi yapıldı ve doktor kullanma dedi. progestorona gelince canım hamile olduğumu öğrenene kadar sabah akşam ikişer ampul iğne oldum. Daha sonra günde bir defa iki ampul iğne oldum. 13. haftaya kadar kullandım. Bak hamilelik belirtileri çok farklı farklıymış. Ben hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde doktorum beni başka bir doktora daha yönlendirdi. Hipoglisemi çıktığı için orada hamile olduğumu öğrenmeden önce hani anlatmıştımya hastaneyi kliniği birbirine kattım diye onu anlattım. Doktorda bana her bünye farklı farklı tepki verir dedi. Kimi hiç anlamaz kiminin çok fazla ağrısı olur kimisininde kanaması o yüzden kesin bir belirti bekleme olurmu...
Çok ama çok rahat ol ... Biraz bu konulardan uzaklaş başka şeylerle ilgilen. Çık dışarı şöyle bi yürüyüş yap. Şu sigarayı bugün bi 5 tane azalt tamammı. Olumlu düşüm sürekli olumlu.
Bak ben dedim ya çalışmaya başladım diye transferden 3 yada 4 gün sonra işe gideceğim otobüsü kaçırmak üzereyim nasıl koşuyorum arabanın arkasından. Arabaya bindim nefes nefeseyim bebek falan gelmedi aklıma oturunca aklıma geldi bunu hiç kimseye anlatmadım. Yani unut biraz olacağı varsa olur çok fazla takılma takıntı haline getirme sadece sonuca odaklan..