Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2008, 05:22 PM   #37 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Dışarıda hava puslu ve kapalı böyle havalarda genelde kendimi iyi hissetmem. Ama bugün anlamsız bir huzur ve mutluluk var içimde.
Minicik bir tebessüm yüzüme geldi ve oturdu.
İyiyim bugün çok iyiyim. Kızların yaptığı yaramazlıklar bugün güldürüyor beni. Son günlerde onların bu davranışları benim öfkelenmeme sinirlenmeme neden oluyordu. Aslında istediğim anne modeli değil bu. Ben çocuklarımla arkadaş olmayı onlarla aynı yaşlarına inebilmeyi istemiştim. Son günlerdeki üzerime yapışan
bu kişilik ben değilim. Her halde bu bir dönem geçecek ve ben hayal ettiğim gibi bir anne olacağım.Bugün öyleyim sabahtan beri kızlarla dans ediyoruz. Çok tatlı dans ediyorlar. Ben huzurlu, mutlu oldummu onlarada yansıyor aslında. Ama elimde olmadan bir anda içimdeki öfke dışarı fışkırıyordu son zamanlarda. Sonrada oturup ağlıyordum.
Mükemmel olmaya çalışmayacağım... Sadece kendim olacağım ... Bugünkü kararım bu bakalım ne olacak. Uygulayabilecekmiyim......