Alıntı:
gunes Nickli Üyeden Alıntı
keops aşırı istemediğim bir şeyin olup olamaması önemli değilki benim için. neden aşırı isteyince olmuyor |
bu soru geçende benim de kafama takılmıştı.neden aşırı isteyince olmuyor diye ben de sordum kendime ve sevgili yüksek benliğim gerekli cevabı bikaç dk sonra benimle paylaştı.cevabı şuymuş bi dileği sürekli zihinde tutmak o dileğin gerçekleşmediğini bilinçaltımıza onaylamak anlamına geliyor.biz sürekli dileğimizin gerçekleşmesini düşündükçe bilinçaltımız da dilek daha gerçekleşmedi ondan düşünülüyor diye onaylıyor bunu.halbuki herşeyin şimdiki zamanda olması gerekiyor.yani dileğini ya şimdiki zamanda düşün ya da hiç düşünme.
bir de sağol keops.telepati benim elimde olmadan kendiliğinden gerçekleşiyor.hatta geçenlerde ürkmeye başlamıştım.çünkü geçenlerde rüyamda annemi gördüm.annem elinde sopayla bişeyi yerden kaldırmaya çalışıyor.sopayı tutarken ucu doğuya dönük.bu rüyayı görürken annem uyandırdı beni.sabah namazına kalkmış ve başka odada gardrobun arkasına koyduğumuz ranza tahtası denizlide olan deprem sebebiyle yana devrilmiş.kapının arkasına yani.ve kapı az aralı açılıyordu.annem de sopayla tahtayı o aralıktan kaldırmaya çalışıyormuş.yapamayınca beni uyandırdı.rüyamı görürken gerçekten yaşadım bu sefer.üstelik sopayla tahtayı kaldırmaya çalışırken sopanın ucu doğuya bakıyordu.rüyamdaki gibi.
bir de foruma gönderilen biçok mesajlardan daha önceden haberim oluyor.mesela bugün gönderdiğim bi tanesi vardı.hani bi tanıdığımın hastalığından ve annesinin yanında iyileşmesinden bahsetmiştim.bu olayı geçenlerde birilerine anlattığımı zihnimde canlandırmıştım.sadece öylesine yaptım amacım gerçekte anlatmak değildi.sonra burdaki enes duman arkadaştı sanırım doktor size az ömrünüz kaldı dese ne yapardın diye mesajını görünce ben de o mesajımı gönderdim ve sonra aklıma geldi bu sahneyi daha önce canlandırdığımdan.bir de geçenlerde bi arkadaşım rüyasını anlattı bana.bundaki ilginç yan ise rüyasındaki kişiyi bikaçgün önce ben rüyamda görmüştüm.korumasıymışım.arkadaşı m da aynı kişinin koruması olarak görmüş kendini :) söylemedim bunu ona ama.delirmeye başlamış diyorlar sonra etraftakiler :)  
bu konu telepati bölümüne taşınsa daha uygun sanırım.sevgiler.