Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 12:54 AM   #128 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: siyah inciler

siyahım
geçen gün defdurunun meleklerini seyrederken ( ben her gün melek gülüşleri ile terapi uyguluyorum kendime, onların saf ve temiz gülüşlerinden şifa alıyorum..şifa gönderiyorum onlara gülüşleri hiç solmasın diye) neyse birden bir görüntü belirdi gözümün önünde ..ben beş yaşındayım..ağlıyorum ve korkuyorum..üvey annem elindeki tornavidayı batıracak bana, ben bir şey yapmadım..cezanın neden olduğunu kavrayamıyorum..birde evin en küçüğü olarak herkesin üzerine titremesine alışkın olduğum için bütün bunları bana niçin yaptığını anlayamıyorum..içimden allah bu güzel melkeleri korusun diye bir feryat yükseldi...kendime geldim..gözlerimden yaşlar aktığını farkettim..bende o melekler kadar saftım..senelerdir bütün mesaimi anlamaya, ve affetmeye harcıyorum..neden yaptılar ben nasıl tahammül ettim..hala anlayamıyorum..ama anladığım bir şey varki kendimi hep takdir ediyorum..ben çok güçlü bir insanmışım..hamurum güç ve güzellikle yoğrulmuş.çok şükür..ben yaşadığım ve anlayamadığım her şeye rağmen bugün gönüller dolusu sevebiliyorum...yaşadığım her saniyeden zevk alabiliyorum..ve kendi içimde daha büyük iyiliklerin yeşermesi adına kendimi geliştirmek için çalışıyorum..defdurunun meleklerinin ve dünyadaki başka meleklerin çok iyi günler görmesi için dua ettikten sonra artık üvey annemle, onu affedemesem bile allah rahmet eylesin diyecek kadar hesabımı kapattım..mutlaka ölmüştür yaşıyorsada allah içinde iyilik çiçekleri açtırsın..belki nasıl dayandım demek yerine kendi gücüne, saflığına ve temizliğine odaklansan daha iyi olur diye düşünüyorum..artık istemekten çekinme, benim gibi almak konusunda problem yaşadığını görüyorum..her ne olursa olsun almak insanın içini ısıtır...çünkü aldığın zaman verirsinde..neyse çok iyi gidiyorsun aslında benimki belki ilerleyen günlerde işine yarayacak bir öneri olsun..saygılı sevgiler..