Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 11:21 AM   #43 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Bugün de kendimi çok iyi hissediyorum. Telkinleri dinlemeye başlayalı 15 oldu. Bu arada etkisinde kalırım diye telkinlerin etkileri ve tepkileriyle ilgili hiç bir yazıyı okumamaya gayret ettim. İlk günlerde çok fazla su içmeye başladım. Ki ben su içmeyi sevmeyen biriydim. Her halde böbreklerim çok şaşırmıştır. Daha sonra bir asabiyet hali geldi yapıştı üstüme. Çok şükür ki o durumda geçti. Dinlediğim telkinlere yenilerini ekledim. Fakat dinlemeye başlayıp ertesi gün değişimleri hisseden arkadaşları kusura bakmasınlar ama ben anlayamıyorum. Tamam herkesin bünyesi tepkisi farklıdır ama bir günde değişim bana çok inandırıcı gelmiyor. Hap değilki bu telkinler...... Biraz zaman geçmesi gerek diye düşünüyorum.Bunlar da benim hissettiklerim.

Bugün çok çok iyiyim..........