Sevgili Hayal Ablacım.......
((geçen gün defdurunun meleklerini seyrederken ( ben her gün melek gülüşleri ile terapi uyguluyorum kendime, onların saf ve temiz gülüşlerinden şifa alıyorum..şifa gönderiyorum onlara gülüşleri hiç solmasın diye) ))
Bunlar senin sözlerin bunun için ben ve minik meleklerim sana kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz. Çok ama çok teşekkür ederim.
Ben kızlara hamile olduğum dönemde herkese iki tane meleğim olacak ve benim öğretmenim olacak onlar demiştim. Gerçekten çok büyük öğretmen bu küçük melekler. Ablacım ben de annemden ve babamdan ayrı büyüdüm. Çocuk aklımla her gece ağlayarak uyurdum ve ben anne olayım çocuklarımı kimseye bırakmam. Ben nereye gidersem onlarda benimle gelir derdim. Kimseyi rabbim anne-babasından ayırmasın.
Dünyaya gelen her çocuğa yaradan ailesiyle yaşama şansı versin. İyi yada kötü ama anne-babanın yerini hiç kimse dolduramıyor.
Seni tanımıyorum ama senin varlığını bilmek bana büyük bir enerji veriyor. Sanki çok uzun zamandır görmediğim bir dostum gibi geliyorsun.......
Sevgilerimle..............