29-01-2008, 12:42 PM
|
#130 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: siyah inciler siyahcım. içindeki duyguları bizimle paylaştığın için teşekkürler. yazdıklarından çok etkilendim. yazdıklarından yanlış anlamadıysam eşinle olan ilişkilerinde aileni karıştırmadığını, annenin ve ablanın aranızı bozacak şekilde konuşmalarına kulak asmadığını anladım. böyle yapmakla çok iyi etmişsin. yalnız geçmişte yaşadığın olumsuzlukları düşünmek seni dahada çok üzer ve başka olumsuzlukları beraberinde getirir. elini göğsüne vurarak kendimi affediyorum. beni üzen herkesi ve herşeyi affediyorum de ve bunu içinde hisset.
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. |
| |