29-01-2008, 12:57 PM
|
#45 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Defduru'nun Güncesi defdurucum ilk başta etkileri okumamakla iyi yapmışsın..
çoğu arkadaşımız yazılanlardan etkilenerek kendilerinde de aynı durumun oluşmasına neden oluyorlar..
lakin okumadığın içinde atladığın bir şey var..
telkinlerin etki etmesi bilinçaltında ilgili konu ile oluşan blokajların durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterir..
ben telkinleri ilk dinlemeye başladığım zaman test için etki ediyor mu etmiyor mu diye.. dusun
kilo verme telkinini listeme ekledim..
kilo ile ilgli hiç bir blokajım yok.. yani telkine ihtiyacm yok..
dinlediğim 3-4 saatin sonunda direkt olarak iştahım kesildi.. ve etkisi 2-3 gün devam etti..
erteleme alışkanlığını bırak telkini ise bu konuda blokajlarım olduğu için 2. haftadan sonra etkilerini göstermeye başladı..
canım benim sende biliyorsun ki hapların etkileri de yine inançlarımız sayesinde azalır yada artar..
yapılan deneylerde hastalara ilaç yerine şeker verilip bu ilacın çok kuvvetli yeni çıkan bir ağrı kesici olduğu
söylenmiştir.. ve inanılmaz ağrıları geçmiştir.. bunun gibi yüzlerce deney var..
kendimiz kendimizi her konuda iyileştirecek güce sahibiz.. yeterki bu konuda kendimize inanalım..
bu gün ve hergün çok daha iyi olasın inşallah..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |