Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 02:10 PM   #133 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Benim bir dünyam vardı ve bunun sınırlarını kendim çizmem gerekiyordu... Ayrıca çocuğumun bu sürece dahil olmaması gerekiyordu...
Sadece ve sadece insan olduğum için saygıyı hakediyordum beni sevmek zorunda değillerdi ama saygıyı talep etmeye başladım...
Hiçkimseden yardım istemedim hiçbiri yardımcı olmadı ama suçladılar...
Daha sonra annemin maddi anlamda iyi bir duruma ulaşması yani paranın eline geçmesiyle ablam onu iyice kışkırtmaya başladı... Onu iyice pofpofluyor canı isterse yeriyor mutsuz olduğunu söyleyip maddi destek görüyordu anneden...
İşte bu noktada annem artık benmle rakip olmak istiyordu...
Biz ziyarete gittiğimizde babamla tartışmaya başlıyor onu yeriyor kızın kadar rahat olmak istiyorum diyordu...
Bırakın rakip olmayı benim buna gücüm yoktu sadece sevgi istiyordum kabul edlmek belkide bir sefer sıvazlanmak en küçük iyi bir hareketinde tüm kızgınlığım geçiyordu...(çözemediğim ruh hali işte bu)
Ben çocukken annem aslında boynuma etiketimi takmıştı SAFTİRİK sanırım burda haklı sizi sürekli üzmüş bir çok travmatik durum yaratmış birinin eteğine ancak bir saftirik yapışabilirdi...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla