Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 08:45 AM   #54 (permalink)
stormguard
Teğmen

Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough

Selam,

Farkındalığını, "heyecan duyma, içinden bi şeylerin kopması" beklentinden kurtarıp farkındalığını izlemeye yönelt. Ben hergün yatmadan önce 2 saat yapıyorum. Eğer süre çok uzun geliyorsa "bu süre uzun fikrinden" farkındalığını kurtararak, farkındalığını izlemeye yönel. Eğer izlerken duygularına kapılıp; "ee bi şey hissetmiyorum, ne zaman hissedicem, daha 2 saat dolmadı mı, off sıkıldım vs.." gibi düşünceler ve duygular gelirse, dikkatini bunlara vermekten çekip, farkındalığını izlemeye devam et. Farkındalığını gerçekten izlersen, zaman algın bitecek, harika bir iç huzuru hissedeceksin, keskin bir dikkat, müthiş bir odaklanma, dingin bir ruh hali içinde olacaksın. Fakat biz farkındalığı izlemeyi, bunları hissetmek için de yapmıyoruz. "GERÇEK OLANI GÖZLEMLEMEK İÇİN YAPIYORUZ". Bu saydığım huzur, dikkat vs. gibi şeyler sadece yan etkiler. Dolayısıyla bunlar sende beklenti yaratmasın, yazımı oku ve unut, dikkatini sadece Farkındalığını izleme farkındalığına ver. Sevgiler.
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla