Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2008, 12:11 PM   #52 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Icimizdeki Tanri'dan

Agzindan dokulen sozlerin ve kalbindeki niyetlerin her zaman Bana uygun olsun. Agzini acip, daha dokulur dokulmez pismanlik duyacagin,
dogru yonlendirilmemis sozlerin dudaklarindan dokulmesine izin vermektense sessiz kalip hicbir sey soylememek cok daha iyidir.
Suzmeden konusmak gereksiz bir aci ve eziyete yol acar; o yuzden dilini kontrol etmeyi ve agzini acmadan once ona kadar saymayi
ogrenmelisin. Yaralayici birsey soylemek su gibi akan bir saniye surede gerceklesirken, o yarayi tamir etmek cok daha uzun bir sure
alir. Eger herseyi Benim icin ve Benimle birlikte yapmayi ogrenirsen hicbirseyi yanlis yapmazsin. Eger sabirli olur ve bunun icin zaman
ayirirsan, herkesin icindeki ilahi kivilcimi goreceksin. Ondan sonra da o kivilcimi korukleyebilecek ve elestiriciligin, tahammulsuzlugun
ve anlayissizliginla asla yoketmeye calismayacaksin. Bileceksin ki tum ruhlar Benim gozumde esittir.

Hani büyükler derler ya boğaz dokuz düğümdür bir söz söylerken dokuzkere düşün diye ne kadar doğru......

Benim içim bu dil yaralarından acıyor. Oturuyorum hepsini affettim diyorum. Yok beceremiyorum. Bir yol bileniniz varsa bana yardım etsin.
Bugün, şimdi şu anda çok çok iyiyim. Geçmişe gidip gelmeler yaşadığımda mutsuz oluyorum. Gelecek hiç umrumda değil daha doğrusu geleceğime takılmıyorum. Nasıl olsa benim için en hayırlısı beni bekliyordur. Geçmişte yaşadıklarımda benim hayrımaydı aslında ama koparamıyorum kendimi.
Bir söz vardır "Bir ayağımız geçmişte diğer ayağımız gelecekte ise, ancak bugünün içine ederiz. "