Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 09:04 PM   #22 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

İşte geldiiiimmm

Az evvel siteye girmekte sorun yaşadım. Yazılım değiştiği için anasayfaya yönlendirme uyarısı cıktı karsıma. Sakince acaba ne gıbı degısıklıkler yapıldı dıye dusunerek ana sayfadan gırısı denedım... olmadı... Direk forum adresıyle gırdım... olmadı... Nasıl kötü oldum nasıl üzüldüm anlatamam. Atakan Bey'in yardım talepli mesajların gönderilmesi için verdiği adres aklımda oraya maıl atayım dedim ama adresten emin olamadım. Yine de denedim... Sonra arkama yaslanıp siteyi açtığımı, sayfalarda sorunsuz dolastıgımı imgeledim ve tekrar denediğimde oldu

Bugün yine çok zor uyandım gece 2 de yatmıştım. Yine de gün güzel geçti :)

Haa bu arada Zeynep sınav oldu ( okuma yazma kursuna gelen ögrencim) Biraz ondan bahsetmek istiyorum. Zeynep Ağrı' lı. Amcası köy ağası. Doğuda kız çocuklarının eğitimi konusundaki yetersizliği duymuşsunuzdur. Zeynep'i amcasından gizli okula kayıt etmişler. İlk gün amcası sınıftan döverek(!) çıkarmış. " Kız çocukları okumaz! Töre böyle! Töreye karşı gelinmez! " safsatalarıyla okumasına engel olmuş. Her neyse... Zeynep şuanda 15 yaşında. Bu yaz evlenip İç Anadolu' ya gelmiş. Bu köye. Şuan 6 aylık hamile !

Kayınvalidesi, kayınpederi ve eşinin desteğiyle okumayı öğrenmek istediğini söyledi bana. Kurs açtık. Sadece Zeynep geldi. 3 aylık kursumuz bugün itibariyle bitti ve Zeynep yaptığım sınavdan 75 alarak geçti

Sınav sonucunu beklerken nasıl heyecanlandığını anlatamam. Önce "Olmadı Zeynep :( 40 aldın. Geçmen için 45 alman gerekli biliyosun" dedim. Gözleri buğulandı... Sonraaaa " Şaka yaptıııımmm :D " dedim ve öyle mutlu oldu kiii. Sınav kağıdını alıp dışarıda bekleyen eşine ve kayınvalıdesine gösterdi hemen. Bu arada eşi Zeynep eğer sınavı yüksek notla geçerse sigarayı bırakacagına söz vermişti. Umarım bırakır. Ben de 1 taşla 2 kuş vurmuş olurum hehehe

Ya benim şu oyundan kalan ağrılarım hala geçmedi. Çok canım yanıyorrr....

Telkinlerin etkilerinden bahsetmeyi ihmal ediyorum farkındayım ama aslında etkileri olduğu aşikar. Yazdıklarım mutluluk ve umut dolu. Ben öyle düşünüyorum ya da Vel hasıl mutluyum, huzurluyum. Her geçen gün kendimi her açıdan daha iyi hissediyorum. Öfkelenmiyorum. Endişelenmiyorum. Şükran doluyum. İşlerimi özenle yapmaya çalışıyorum. Etrafıma karşı nazik ve sevecenim...

Eeee bundan iyisi Şam'da kayısı

Sevgiler....
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla